25.9.2015 16:39

Sektorska delegacija pohištvenikov in oblikovalcev na EXPO Milano

Milano, 25. septembra - Delegacija 25 predstavnikov iz pohištvenih podjetij, oblikovalcev ter organizacij 7. oktobra odhaja na tridnevno poslovno-strokovno delegacijo na EXPO Milano 2015. Delegacijo organizirajo GZS - Združenja lesne in pohištvene industrije, Lesarski grozd in CEMP skupaj s SPIRIT Slovenija. Gre za tretjo in zadnjo letošnjo tovrstno delegacijo.

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče.
Sejem pohištva Ambient Ljubljana 2013.
Les, pohištvo.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Za udeležence delegacije je pripravljen pester program, ki vsebuje poleg poslovnega B2B srečanja z italijanskimi agenti, podjetji in oblikovalci/arhitekti ter ogleda svetovne razstave EXPO, tudi VIP srečanje z predstavniki gospodarske diplomacije na slovenskem paviljonu. Delegacijo bo spremljala tudi močna zasedba iz treh ministrstev.

V delegaciji sodelujejo Donar d.o.o. kot proizvajalec pisarniških stolov in oblazinjenega pohištva, Gonzaga-Pro d.o.o. kot proizvajalec pisarniškega pohištva, Alples d.d. kot proizvajalec pohištva za vse bivalne prostore, Mizarstvo Bolčič s.p. kot proizvajalec inovativnega in kakovostnega pohištva in masivnega lesa, Melu d.o.o. kot proizvajalec vrat, Fimago d.o.o. kot agencija za podporo podjetjem na italijanskem trgu, Vitalife Agencija kot ponudnih storitev s področja poslovnega svetovanja in oblikovalec Peter Štrukelj. Delegacijo zaokrožujejo predstavniki RIC Pokolpje, RC KočevjeRibnica in predstavniki MGRT, MKGP, GZS ter Lesarski grozd.

Dodatne informacije: Bernard Likar, 01 5898 284, lesarstvo@gzs.si