1.9.2015 13:22

SPIRIT Slovenija vabi na konferenco in B2B srečanja v okviru dogodka EU Food Tourism

Ljubljana, 1. septembra - Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi slovenska podjetja na dogodek EU Food Tourism, o vlogi in pomenu hrane v turizmu, ki bo 28. septembra 2015 potekal v okviru EXPO Milano 2015. Organizirana bo poslovna konferenca ter B2B razgovori med predstavniki podjetij s področja turizma in živilske industrije, mednarodnih organizacij in nacionalnih ter lokalnih oblasti.

Ljubljana.
Zajtrk, zdrava prehrana, jabolka, kruh, maslo, mleko, med.
Foto: Stanko Gruden/STA
Arhiv STA

Konferenca na temo pomena, trendov in promocije hrane v turizmu bo potekala v ponedeljek, 28. septembra 2015, v dopoldanskem času, medtem ko se bodo vnaprej dogovorjeni B2B sestanki med udeleženci odvijali v popoldanskem času. Celoten dogodek bo potekal v Milanu, v konferenčnem centru Palazzo delle Stelline (Sala Volta, 1. nadstropje), corso Magenta 61. Program dogodka

Udeležbo slovenskih podjetij na dogodku pripravlja Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Generalnim direktoratom za notranji trg, industrijo in podjetništvo pri Evropski komisiji, Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Gospodarsko zbornico Slovenije.

Vsako prijavljeno podjetje bo lahko preko on-line platforme (kataloga vseh prijavljenih podjetij) izbralo podjetja oziroma institucije, s katerimi bi želelo imeti individualne sestanke. Nekaj dni pred dogodkom bodo udeleženci preko e-pošte prejeli predvideni urnik pogovorov, ob registraciji pa končni urnik B2B pogovorov, ki bodo razporejeni na 30 minut.

Kotizacije za udeležbo na sestankih in konferenci ni, prijavljena podjetja sama krijejo stroške hotelske namestitve in prevoza.

Zainteresirana podjetja lahko svojo udeležbo na konferenci potrdijo z izpolnjeno elektronsko prijavnico najkasneje do 24. septembra 2015, za B2B sestanke pa do 15. septembra 2015.

Več informacij na www.izvoznookno.si

*****

Več informacij: Lidija Vinkovič, odnosi z javnostmi, T: 01 589 18 75, M: 041 867 975, E: lidija.vinkovic@spiritslovenia.si