18.8.2015 22:32

Povabilo k udeležbi v delegaciji lesno-predelovalne in pohištvene industrije in B2B srečanjih v okviru Expo Milano 2015, 7. do 9. oktober 2015

Ljubljana, 18. avgusta - Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Gospodarska zbornica Slovenije (Center za mednarodno poslovanje in Združenje lesne in pohištvene industrije) vabimo slovenska podjetja s področja lesno-predelovalne in pohištvene industrije k udeležbi v delegaciji, ki bo med 7. in 9. oktobrom 2015 izvedena v okviru svetovne razstave EXPO Milano 2015.

Beltinci.
Lesene posode, izdelki iz suhe robe.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Delegacija bo z avtobusom odpotovala iz Ljubljane v sredo 7. oktobra v popoldanskem času. V četrtek 8. oktobra je predvidena uvodna poslovna konferenca (odvisno od soudeležbe ministra za zunanje zadeve), predvsem pa bo dan namenjen vnaprej organiziranim sestankom z italijanskimi agenti in distributerji, ki lahko pomagajo zainteresiranim podjetjem pri vstopu na italijanski trg. Nove poslovne povezave bomo iskali tudi z italijanskimi arhitekti, oblikovalskimi studii in oblikovalci. V kolikor bo čas dopuščal, si boste lahko ogledali EXPO ali pa izkoristili čas za individualni obisk Milana.

Petek, 9. oktobra, bo namenjen celodnevnemu obisku svetovne razstave EXPO, povratek domov je predviden v večernih urah.

Zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da se pridružijo delegaciji in izkoristijo obisk za iskanje možnih partnerjev in navezavo stikov, ter za pogovore o konkretnih poslovnih sodelovanjih.

Prosimo vas, da potrdite svojo udeležbo in najkasneje do petka 24. avgusta 2015 vrnete izpolnjeno prijavnico in opis poslovnega interesa - Company Profile (v angl. jeziku) s pomočjo katerega bodo organizirani poslovni sestanki z italijanskimi agenti in drugo zainteresirano javnostjo. Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih prostih mest.

Stroški udeležbe na dogodku (namestitev, prevoz in vstopnici za EXPO) znašajo od 340 EUR (minimalno 25 potnikov), do 380 EUR (minimalno 15 potnikov).

Pred obiskom delegacije v Milanu bo na Gospodarski zbornici Slovenije organiziran pripravljalni sestanek za vsa prijavljena podjetja.

Dodatne informacije: tel.: 01 58 98 164, cemp@gzs.si

Vabilo
Elektronska prijavnica
Prijavnica za izstavitev računa