18.8.2015 22:25

Vabilo podjetjem s področja IT k udeležbi v delegaciji v okviru Expo Milano 2015, 7. do 9. oktober 2015

Ljubljana, 18. avgusta - Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Gospodarska zbornica Slovenije (Center za mednarodno poslovanje in Združenje za informatiko in telekomunikacije (ZIT)) vabimo slovenska podjetja s področja informacijske tehnologije k udeležbi v delegaciji, ki bo med 7. in 9. oktobrom 2015 izvedena v okviru svetovne razstave EXPO Milano 2015.

Ljubljana.
Računalnik znamke Apple.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Delegacija bo z avtobusom odpotovala iz Ljubljane v sredo 7. oktobra v popoldanskem času. V četrtek 8. oktobra je v sodelovanju z Italijanskim združenjem za informacijsko tehnologijo s sedežem v Rimu in Milanu načrtovana poslovna konferenca, predvidoma z uvodnim nagovorom slovenskega ministra za zunanje zadeve, sledila bo predstavitev slovenske in italijanske IT industrije. Predstavitvam bodo sledili individualni razgovori med slovenskimi in italijanskimi udeleženci. V kolikor bo čas dopuščal, si boste lahko ogledali EXPO ali pa izkoristili čas za individualni obisk Milana.

Petek, 9. oktobra, bo namenjen celodnevnemu obisku svetovne razstave EXPO, povratek domov je predviden v večernih urah.

Zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da se pridružijo delegaciji in izkoristijo obisk za iskanje možnih partnerjev in navezavo stikov, ter za pogovore o konkretnih poslovnih sodelovanjih.

Prosimo vas, da potrdite svojo udeležbo in najkasneje do petka 24. avgusta 2015 vrnete izpolnjeno elektronsko prijavnico in opis poslovnega interesa - Company Profile (v angl. jeziku), ki ga bomo posredovali našemu italijanskemu partnerju za predstavitev potencialnim italijanskim partnerjem. Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih prostih mest. Vabimo vas tudi k ogledu priložene predstavitve italijanske IT industrije.

Stroški udeležbe na dogodku (namestitev, prevoz in vstopnici za EXPO) znašajo od 340 EUR (minimalno 25 potnikov), do 380 EUR (minimalno 15 potnikov).
Pred obiskom delegacije v Milanu bo na Gospodarski zbornici Slovenije organiziran pripravljalni sestanek za vsa prijavljena podjetja.

Dodatne informacije: Matej Švarc, tel.: 01 58 98 420, matej.svarc@gzs.si

Vabilo
Elektronska prijavnica
Prijavnica za izstavitev predračuna