21.7.2015 9:29

Internacionalizacija slovenskih podjetij v okviru Expo 2015 - Lina Design d.o.o.

Milano, 21. julija - Svetovna razstava Expo Milano 2015 ponuja poleg priložnosti za graditev prepoznavnosti in dvigovanje ugleda Slovenije tudi številne priložnosti za promocijo in vzpostavljanje novih poslovnih partnerstev ter internacionalizacijo slovenskih podjetij.

Ljubljana.
Pohištvo podjetja Lina Design d.o.o.
Foto: Lina Design

Pri tem jim je v pomoč tudi Poslovni center, ki deluje v okviru slovenskega paviljona.

Slovensko podjetje Lina Design d.o.o. je primer dobre prakse in le eno od številnih slovenskih podjetij, ki se na zanimiv in inovativen način predstavljajo občinstvu na svetovni razstavi ter iščejo nove poslovne partnerje za širitev na tuje trge.

Podjetje z 20 letno tradicijo na področju oblikovanja pohištva je s svojimi inovativnimi izdelki prisotno v paviljonu Evropske Unije, sklopu italijanskih paviljonov, paviljonu Malte in paviljonu Allesandro Rosso v okviru letošnje razstave, od 22.7. do 26.7. pa se bo predstavilo v slovenskem paviljonu, zunaj njega in ob ulici Expo, kjer si bodo obiskovalci ogledali razstavo pohištva in spremljevalni program z glasbenimi skupinami ter manekenkami manekenske šole slovenske manekenke Bernarde Marovt.

Podjetje je s svojimi izdelki že sedaj prisotno v trgovinah v vseh evropskih državah in v državah, kot so Rusija, Južna Koreja, Peru, Mehika, Japonska, Taiwan, Hong Kong, ZAE, Katar, Oman, Savdska Arabija ....