18.5.2015 13:30

Povabilo na konferenco in B2B srečanja v okviru Dnevov EU - Latinska Amerika in Karibi

Ljubljana, 18. maja - Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Generalnim direktoratom za notranji trg, industrijo in podjetništvo pri Evropski komisiji, Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Gospodarsko zbornico Slovenije vabimo slovenska podjetja k udeležbi na Dneve EU - Latinska Amerika in Karibi. V okviru dogodka, ki bo potekal 12. in 13. junija 2015 v okviru EXPO Milano 2015, bo organizirana konferenca na temo sodelovanja med EU in omenjenimi državami ter B2B srečanja med prijavljenimi podjetji, združenji, raziskovalnimi instituti in organizacijami povezanimi z industrijo iz držav EU, Latinske Amerike in Karibov ter obisk svetovne razstave EXPO 2015.

Italija, Milano.
Odprtje svetovne razstave Expo Milano 2015.
Slovesnost ob odprtju razstave.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Vsako prijavljeno podjetje bo lahko preko on-line platforme (kataloga vseh prijavljenih podjetij) izbralo podjetja oz. institucije, s katerimi bi želela imeti individualne sestanke. Nekaj dni pred dogodkom bodo udeleženci preko e-pošte prejeli preliminarni urnik B2B razgovorov, ki bodo potekali v centru Milana v Palazzo delle Stelline Congress Centre (SALA VOLTA) (tbc) - Corso Magenta, 61, v Milanu. Ob registraciji bodo vsi udeleženci prejeli končni urnik B2B razgovorov, ki bodo razporejeni na vsakih 20 - 30 minut.

Glavne teme dogodka bodo osredotočene zlasti na področja: prehrambena industrija - pomen designa pri proizvodnji živil in pijač (design; etikete in pakiranje), hrana in vino v turizmu, kultura in tradicija hrane, nove tehnologije v kmetijstvu, novi trendi na trgih sodelujočih držav. V okviru konference bodo predstavljene tudi poslovne in investicijske priložnosti v Trinidadu in Tobagu.

Kotizacije za udeležbo na sestankih in konferenci ni, prijavljena podjetja krijejo stroške hotelske namestitve, prevoza in vstopnine za ogled svetovne razstave EXPO.

Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da svoj interes za udeležbo na dogodku potrdijo z izpolnjeno elektronsko prijavnico najkasneje do 5. junija 2015. V kolikor se bo dogodka udeležilo več predstavnikov enega podjetja, mora prijavnico na platformi izpolniti vsak udeleženec posebej.

Predvidoma teden dni pred dogodkom bo v prostorih SPIRIT Slovenija, Verovškova 60, organiziran pripravljalni sestanek za vse slovenske udeležence.


Dodatne informacije: Tina Lukan, tel. 01 5309 826, e-pošto: tina.lukan@spiritslovenia.si.

        
        
Več informacij o dogodku na tem mestu.
Program
Informacije o trenutno prijavljenih udeležencih
Podrobnejše informacije o B2B srečanjih

Sporočilo za javnost